Hapat që duhet ndjekur për rezervim online me Fly Prishtina.

.

. al.

10:00.

Fluturime direkte Prishtine (PRN) – Stuttgart,Dusseldorf,Munchen,Basel,Malmo dhe Goteborg.

. 300 lekë / person. Gjeni tarifën më të ulët të.

.

. Prishtina – Ballkani, çmimet e biletave. Çmimet e Biletave: Euro: Fëmijët të anëtarësuar në Klubin Familjar të Filmit Teknologjia 2D: 2,80 € E hënë, e mërkurë dhe e enjte.

Oferta per Greqi. Ky website eshte pjese e Union Travel co Rreth Nesh :: Bileta Avioni Online - BiletaIme.

.

You will receive a recovery link shortly.

. Shtrenjtimin e biletës së autobusëve për linjën Prishtinë – Ferizaj e pohonte studentja L.

Shërbim miqësor, bileta ekonomike e plot destinacione. Oferta per Greqi.

.
22:00.
Çmimi total.

Bileta Avioni nga Prishtina Bileta Avioni – Agjensi Udhëtimesh me Avion – Kalemi.

Më vonë.

04:00. Fluturoni me linjën ajrore ultraekonomike e më të gjelbër të Evropës. Ky website eshte pjese e Union Travel co Rreth Nesh :: Bileta Avioni Online - BiletaIme.

Itinerari i autobusit 24858 është i vlefshëm: 01/01-31/12 E hënë-E dielë Tiparet dhe shërbimet: Më parë. com ), Facebook , Instagram, Tel/Viber/Whatsapp: +355 69 88 85 656 dhe chat box poshtë djathtas. . Çmimet e biletave Në vazhdim ju paraqesim çmimoren e relacioneve në formë tabelore për Trenin e Pejës , Trenin e Hanit të Elezit dhe Trenin e Shkupit: Çmimorja e rregullt e trenit të Pejës Çmimet e biletave në Euro: Prishtinë:. Rezervo. .

.

Web site created using create-react-app. .

Aug 8, 2021 · Për shembull, Maqedoninë e Veriut se si ka arritur t’i ulë çmimet e biletave.

Lejla Ibrahimi, e cila drejton kompaninë “Air Prishtina” flet lidhur me risitë që i ka aplikuar në kompani, vështirësitë me të cilat ajo si femër udhëheqëse përballet, sfidat e konkurrencës, ato të teknologjive të reja etj.

Këtu mund të shihni të gjithë listën e fluturimeve nga dhe në Prishtinë të gjetur nga klientët e biletave të aviobilet.

MySky 24 - lidhë Prishtinën me Evropë.

Fluturoni me linjën ajrore ultraekonomike e më të gjelbër të Evropës.